Wij zijn er voor u!

 

Voor het Midden- en Kleinbedrijf 

Maassen Belastingadvies & Administratiekantoor BV neemt alle zorgen rond financiële administratie, salarisadministratie, belastingaangiften en jaarrekeningen volledig uit handen. Het kantoor bewaakt uw zakelijke ontwikkeling en houdt daarnaast  o.a. oog voor alle voorlopig opgelegde aanslagen  (aanpassing  gewenst?) en verzorgt tussentijdse rapportages. Maassen is een sterke sparringpartner. Op elk gewenst moment. In voor- en tegenspoed.

Uiteraard  bieden wij u ook de mogelijkheid zelf uw administratie in te boeken. Op afstand kijken wij tussentijds met u mee en begeleiden u in het proces van zelf boeken. Enige ervaring is bij deze keuze echter wel gewenst.

 

Voor de startende ondernemer

Maassen geeft advies. Niet in de vorm van loze woorden of algemene wijsheden, maar heldere begeleiding op basis van kennis, ervaring en persoonlijk contact. Maassen geeft tegengas en zegt , waar nodig, waar het op staat.

 

Voor de particulier

Ook particulieren zijn van harte welkom. Bijvoorbeeld voor de jaarlijkse belastingaangifte inkomstenbelasting. Het team van Maassen werkt snel, accuraat en tegen passende tarieven. De aangifte wordt opgesteld en zal na uw akkoord door ons digitaal worden aangeleverd bij de Belastingdienst. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Meer weten? Neem hier contact op